EPISODUL 47 – CUM ÎMI PLANIFIC ÎNTREGUL AN ÎN 5 PAȘI SIMPLI

Cred că am două mari secrete în ceea ce fac: cred în strategie și sunt entuziastă. Asta-i tot.

Strategie înseamnă pentru mine un plan ajustabil pe termen scurt, mediu și lung. În branding personal, cel mai bun plan strategic este să ai două răspunsuri clare. Primul, la întrebarea CE VREI? Al doilea, la întrebarea CUM VEI OBȚINE CEEA CE VREI? Dacă te sun la 2 noaptea și știi precis aceste două răspunsuri pentru tot anul, acela e planul tău strategic.

De ce am ales să vorbesc despre asta în episodul de azi?

Pentru că a început un nou an și deloc întâmplător am ales să vorbesc despre planificare.

Dacă ai început un pic mai târziu sau poate ai început pe 3 Ianuarie sau poate începi astăzi, știu că te gândești la planificarea anului 2022. Cu toții ne întrebam ce e de făcut, vrem un plan care să poată fi pus în aplicare ușor și care să ne dea voie să trăim în 2022 așa cum dorim.

Mulți vor să cucerească „Everestul” personal anul acesta. Să treacă imediat la acțiune. Mulți vor să execute, prea puțini planifică strategic. Planificarea strategică e complexă, e neplăcută, pare un fel de pas bătut pe loc. Dar fără ea, nu ai business.

Execuția fără strategie e ca și cum înoți împotriva curentului. Ca atunci când vrei să umpli până la refuz cu apă o sită de spălat legume. Te obosește și nu îți aduce rezultatele dorite.

De aceea îmi iau timp să planific strategic.

În episodul 47 din The Personal Brand Podcast vorbesc despre cum îmi planific eu întregul an în 5 pași simpli.

Planificarea strategică, poate fi greoaie dacă o faci singur la început, de aceea am creat în 2022 sesiunea intensivă de lucru, „O zi cu Manu”. Produsul este inspirat de voi, e o zi de 8 ore cu mine. Într-o singură zi, ai putea debloca ceea ce te ține pe loc de multă vreme. Nu sună eliberator? Nu mai e nevoie să iți imaginezi, pentru că soluția este AICI.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *