EPISODUL 19 – 6 PONTURI PENTRU ÎNCREDERE ÎN TINE, CARE TE VOR AJUTA SĂ APARI ONLINE

La fiecare live pe social media, am emoții. La orice webinar susțin am emoții și am emoții la fiecare workshop de branding personal pe care îl organizez. Emoțiile mele fac parte din mine, le iubesc și le accept.

Nu a fost așa mereu. Dacă mă uit înapoi la anii din corporație, chiar mă mir că am supraviețuit. La 30 de ani să faci prezentări în fața unui om important din companie nu-i de joacă. În profesia mea, au existat momente când am avut emoții atât de mari, încât nu vedeam cu cine vorbesc.

Astăzi am ajuns să am emoții “suportabile”, care îmi dau adrenalină și mă fac să mă simt vie. Am lucrat cu mine și am ajuns să dezvolt un sistem are funcționează. E vorba de 6 pași (ponturi pe care ți le împărtășesc), să vezi dacă te pot ajuta și pe tine.

În episodul 19 îți ofer 6 ponturi pentru încredere în tine, care te vor ajuta să apari online. Acest episod reprezintă partea a 4-a din miniseria Crește-ți încrederea în tine în 8 zile.

Despre încredere în tine și apariții online putem vorbi și în caz că tu ești câștigătorul concursului Câștigă o sesiune de 90 de minute de branding personal cu mine. Dacă încă nu ai făcut-o, te poți înscrie aici. Concursul se desfășoară până la 25 Martie a.c.