Episodul 126 – Cum mi-am crescut afacerea cu ajutorul unui mentor și de ce ar fi bine să o faci și tu

Acest episod este un mini-curs de o oră despre „Cum să îți găsești mentorul potrivit, de ce să faci asta, ce să îi soliciți și la ce să fii atent ca să te dezvolți personal și să îți crești afacerea”.

În cele aproape 60 de minute din episodul 126 împărtășesc experiența mea (extraordinară de altfel) cu procesul de mentorare de business, atât ca mentor, cât și ca mentee.

Explic de ce am ales să am un mentor de afaceri, cum exact m-a ajutat și mă ajută, cum lucrez cu el, ce e permis și ce nu în colaborarea noastră…

Un mentor trebuie să te ajute? Da, dar nu să te salveze.

În opinia mea, obiectivele principale ale mentoratului sunt:

  1. Să primești ghidaj de la cineva experimentat.
  2. Să deprinzi abilități necesare în business.
  3. Să înveți lucruri noi.
  4. Te conectezi cu oameni care îți pot fi de ajutor.
  5. Să îți crești încrederea în tine.

La acest episod ți-am pregătit o surpriză. Este vorba de Ghidul gratuit, Găsește mentorul potrivit pentru tine și afacerea ta simplu, rapid și ușor.

Ghidul descărcabil pas-cu-pas te ajută să înțelegi cum poți beneficia de o relație de mentorat. Vei învăța să identifici mentorul potrivit și ce să faci astfel încât să ai cea mai bună experiență ca mentee.

BONUS la Ghid ai un Checklist cu 15 puncte de bifat atunci când îți cauți mentorul.

În ultimii ani am ajutat numeroși colegi coachi, consultanți, specialiști în educație și diverse forme de ghidaj să își construiască afaceri profitabile online în calitate de mentor.

Am petrecut peste 700 de zile testând ce anume îi interesează cel mai mult pe mentees, ce au nevoie din ceea ce știu să fac și cum îi pot servi mai bine fără să încerc să îi salvez.

Am adunat toate experiențele și sunt gata să le pun în slujba ta în primul meu program de mentorat de 12 luni, Profitable Business for Coaches. Din 31 August 2023 am deschis înscrierile la program.

Mai multe detalii găsești <<AICI>>.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *