Curs personal Branding angajati,curs,personal branding,angajati,compani,cariere de succes,cine esti,diferentiezi,munca

Descoperă care sunt secretele unei cariere de succes în 2020 și află cine ești cu adevărat, ce te face unic și cum să te diferențiezi la locul de muncă.

CONTROLEAZĂ POVESTEA TA, ÎNAINTE SĂ O FACĂ ALTCINEVA ÎN NUMELE TĂU!

You First = Manual de instrucțiuni + Ghid de referință pentru construcția unei cariere solide și a unei vieți împlinite + Exemple elocvente + Exerciții utile

Înscrie-te acum la CURSUL DE PERSONAL BRANDING PENTRU PROFESIONIȘTII DIN COMPANII, YOU FIRST!

Fă din 2020 cel mai bun an pentru cariera ta!

Cu siguranță știi că pentru a avea succes la locul de muncă în acest moment ai nevoie de aptitudini tehnice specifice, numite și hard skills. Te cunosc, ești un foarte bun specialist în ceea ce faci – Felicitări! – dar știu că vrei mai mult. Să fii expert în meseria ta e minunat, dar și suficient?

Nu. Nu în 2020.

Fie că ești veteran în muncă, fie un tânăr abia ieșit din facultate, ai nevoie de alte două tipuri de abilități esențiale pentru a avea succes în noua economie digitală: soft skills și online skills. Acestea sunt extrem de solicitate la locul de muncă, dar prea puțin predate în facultăți sau companii. Eu le numesc puncte forte.

Te invit la un curs de 3 ore și jumătate în care să îți descoperi punctele forte, ingrediente care fac parte din tine și vor merge cu tine oriunde te-ai duce, indiferent de schimbările tehnologice din câmpul muncii sau de cele de la nivelul societății. Aceste puncte forte vor acționa ca niște amplificatori ai carierei tale, adăugând valoare la ceea ce faci în orice situație. Aptitudinile specifice pot deveni nerelevante în contextul schimbării, dar punctele forte sunt transferabile la nesfârșit.

Apoi, comunicându-ți punctele forte către publicul corect, îți vei amplifica brandul personal și automat vei avea succes în cariera mult-visată. Fiecare profesionist are astăzi un brand personal. Diferența este cine îl construiește. Când ți-l construiești singur, ai control total asupra vieții tale, profesional și personal. Când nu ai grijă și lași povestea ta în seama altora, de cele mai multe ori ceea ce se spune nu reflectă adevărul.

YOU FIRST e pentru tine dacă…

 • Check Box With Check on JoyPixels Înțelegi că brandul personal înseamnă brandul tău de profesionist și este sinonim cu a-ți construi cariera.
 • Check Box With Check on JoyPixels Conșientizezi faptul că o carieră se bazează pe strategie, nu noroc. Dacă nu ai fost mereu la locul și timpul potrivit în cariera ta, să începi să îți construiești brandul personal în acest moment este cel mai bun lucru pe care îl poți face.
 • Check Box With Check on JoyPixels Ai obosit să nu ai claritate asupra carierei tale și să ți se pară greu să răspunzi la întrebarea „Cine ești tu?” Dacă până acum companiile pentru care ai lucrat au dictat parcursul tău profesional, este momentul să preiei controlul carierei tale.
 • Check Box With Check on JoyPixels Ești veteran în meseria ta și dorești să rămâi relevant în condițiile unei competiții masive din partea generației tinere. E cel mai bun moment să faci un plan profesional pe termen scurt, mediu și lung.
 • Check Box With Check on JoyPixels Ești de câțiva ani într-o companie și simți că te-ai blazat. Ai vrea să crești în interiorul organizației, dar nu îți dai seama cum. You First este șansa ta să accelerezi rapid.
 • Check Box With Check on JoyPixels Ești un tânăr absolvent de facultate și vrei să îți începi cariera cu dreptul. Nimic nu se compară cu un start bun – în viață și în carieră. Acesta e momentul oportun pentru a începe să desenezi harta carierei tale.
 • Check Box With Check on JoyPixels Ești foarte bine pregătit tehnic, oamenii din organizația ta te cunosc, însă nu poți spune asta despre întreaga companie sau industria în care activezi. Analizând aptitudini și puncte forte, acum ai oportunitatea de a trece la următorul nivel.
 • Check Box With Check on JoyPixels Ești o stea în ascensiune în organizația ta și vrei să devii un lider apreciat. E momentul perfect să dobândești abilitățile de care ai nevoie pentru asta.
 • Check Box With Check on JoyPixels Dorești să înveți cum să nu te abați de la politicile firmei tale, dar în același timp să îți atingi adevăratul potențial la locul de muncă.
 • Check Box With Check on JoyPixels La o căutare pe Google după numele tău, fie nu îți place ce apare, fie nu apare nimic relevant.
 • Check Box With Check on JoyPixels Ești în tranziție între două joburi și vrei să fii tu cel care ia interviul de angajare și începe să scrie o nouă poveste profesională de succes.
 • Check Box With Check on JoyPixels Te gândești tot mai serios să începi un proiect pe cont propriu, dar nu știi când și cum e bine să te desprinzi de companie. Vino să afli cum poți părăsi compania în cei mai buni termeni.
 • Check Box With Check on JoyPixels Vrei să soliciți o promovare sau o mărire de salariu și ai nevoie de o strategie bună de convingere. Vino să înveți ce ai de făcut la curs.
 • Check Box With Check on JoyPixels Îți dorești să devii expert în domeniul tău de activitate. Lasă competiția în urmă și dezvoltă-ți aptitudini tehnice puternice începând de acum.
 • Check Box With Check on JoyPixels Vrei să faci ceea ce iubești la birou. Să îți aduci pasiunile la muncă înseamnă să nu simți că muncești, iar asta te va face mai eficient și fericit.
 • Check Box With Check on JoyPixels Nu mai știi dacă ți se potrivește jobul pe care îl faci. La You First afli singur răspunsurile.
 • Check Box With Check on JoyPixels Vrei să îți amplifici brandul de profesionist cu postări online. Însă nu știi cum, ce, când să postezi. Sau poate ți se pare că nu ai nimic unic de spus. Cursul te va ajuta să afli ce să faci ca să ai succes online.
 • Check Box With Check on JoyPixels Dorești să înțelegi în sfârșit cu cine lucrezi, ce e caracteristic generațiilor din care fac parte colegii tăi și cum puteți colabora cel mai bine.

YOU FIRST NU e pentru tine dacă…

 • Nu vrei să ai claritate asupra carierei tale, tradusă într-un plan bine pus la punct.
 • Consideri că este mai comod să să îți dicteze alții ce să faci mâine la birou.
 • Nu vrei să câștigi mai mulți bani sau o poziție mai bună în organizație.
 • Nu simți presiunea pe care generațiile tinere o pun pe piața muncii și faptul că trebuie să rămâi relevant permanent în ceea ce faci.
 • Nu ai răbdare să faci lucrurile temeinic pentru tine, vrei să se întâmple totul aici și acum.
 • Nu vrei să vorbești cu ceilalți despre lecțiile profesionale valoroase pe care le-ai dobândit.
 • Crezi că nu mai ai nimic de învățat în profesia ta.
 • Crezi că brandul personal se face doar investind sume mari de bani.
 •  Ți se pare că a posta pe rețelele sociale înseamnă veșnic să vinzi.
 • Nu ești dispus să schimbi nimic la tine, emoțional, spiritual, mental sau fizic.
 • Nu vrei să ajungi să dezvolți un model de brand personal eficient, personalizat pe baza nevoilor tale și a timpului pe care îl poți aloca.

YOU FIRST

Iată ce vom face în cele 3 ore și jumătate împreună

CEI 3S AI CARIEREI TALE

În prima parte vom vorbi despre aptitudini practice (hard skills), interpersonale sau emoționale (soft skills) și aptitudini eficiente pe rețelele de socializare (online skills). Vei învăța ce abilități îți sunt necesare ȚIE, cum le poți obține și cum să le folosești pentu a te dezvolta.

MOTOR, ACȚIUNE

În cea de-a doua parte revizuim ceea ce trebuie să faci ca să te cunoască lumea prin prisma celor 3S, cum să îți construiești ascensiunea, cum să devii mai vizibil și cum să îți lărgești sfera de influență la nivelul organizației – toate acestea fără să deranjezi cu „auto-reclamă”.

CE VOR MANAGERII ȘI CE VOR ANGAJAȚII?

În cea de-a treia parte, ne vom concentra pe rezultate de studii, care vor dezvălui ce anume caută managerii atunci când păstrează și promovează talentele + ceea ce cred tinerii angajați că ar căuta managerii. Atunci când înțelegi care sunt nevoile la nivel de companii, vei face mai puține greșeli, vei avansa mult mai repede și vei avea mai multă încredere la locul de muncă.

VIAȚA PERSONALĂ ȘI VIAȚA PROFESIONALĂ

În cea de-a patra parte vom discuta despre ce activități ar trebui să ai în afara locului de muncă pentru a evolua profesional.

SCHIMBAREA E SINGURA CONSTANTĂ

În cea de-a cincea parte, vom discuta despre punerea în aplicare a unor schimbări: cum să ceri o mărire de salariu, ce atitudine să ai când se deschide un nou post și vrei să candidezi, cum pui problema când vrei o schimbare la job etc.

3 ore și jumătate de instrucțiuni, referințe și exerciții utile = Tot ceea ce ai nevoie ca să îți construiești cariera mult visată în 2020!

La finalul acestui curs te vei simți…

Check Box With Check on JoyPixels Sigur(ă) pe tine, fiindcă vei ști cine ești, care îți este unicitatea și ce te diferențiază de competiție în organizație, în companie și în industrie.

Check Box With Check on JoyPixels Câștigător/câștigătoare fiindcă vei începe să îți joci cărțile strategic la birou.

Check Box With Check on JoyPixels Încrezător/încrezătoare în aptitudinile tale tehnice, emoționale și de promovare online. Vei începe să gândești ca un ambasador puternic al companiei, în timp ce te profilezi ca expert pe piață.

Check Box With Check on JoyPixels Entuziasmat(ă) să joci într-o ligă superioară în organizație, să îți spui povestea personală, să fii mai vizibil(ă) fără să pui presiune pe tine. Îți va aduce beneficii directe ție, le va aduce colegilor tăi pe care îi pui într-o lumină bună și implicit, organizației și companiei.

Check Box With Check on JoyPixels Hotărât(ă) să faci mai puțin din ceea ce nu vrei să faci și mai mult din ceea ce îți face plăcere, fiindcă vei ști cum să îți aduci pasiunile la muncă.

Investiția ta = 250 RON.

Cursul You First va avea loc

JOI, 19 MARTIE 2020, între ORELE 18.00-21.30 la COMMONS UNIRII, strada Halelor nr. 5, etajul 1.

Ce faci după cursul YOU FIRST?

Ai prioritate în colaborarea noastră dacă decizi să investești în programul Shine Waterfall de identificare, construcție și dezvoltare a brandului personal. Acesta este format din 12 sesiuni unu-la-unu de 55 minute fiecare + o ședință gratuită de 110 minute de follow-up..

CE SPUN BENEFICIARII DESPRE ACEST CURS

Cursul mi-a adus claritate cu privire la felul în care comunic pe paginile de business în mediul online și mi-a oferit instrumente pentru definirea brandului personal.

Datorită Manuelei și acestui curs am conștientizat importanța prezenței ca profesionist atât în mediul online, cât și offline.

Ca profesionist, cursul Manuelei mi-a adus înțelegere și claritate asupra conceptului „personal brand”, mi-a oferit o structură să pot face primii pași în domeniu și mi-a oferit instrumente necesare pentru o mai bună cunoaștere de sine.

Cursul este structurat, informativ și distractiv, iar Manuela este un trainer deschis, care cunoaște domeniul și interacționează bine cu studenții.

Am trăit o experiență utilă, care mi-a adus claritate și motivație ca profesionist.