FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Personal Brand Academy este un abonament lunar cu 30 de postări de social media care se potrivesc oricărei industrii și 60 de sugestii foto pentru a ilustra postările. De asemenea, PBA oferă un Plan lunar de marketing, cu Strategii, Tactici și Obiective măsurabile, realiste și realizabile de brand personal.

ORICE profesionist care are o meserie, la orice nivel de carieră, din orice industrie. Se aplică identic pentru ANTREPRENORI, CONSULTANȚI, FREELANCERI, ANGAJAȚI. PBA e potrivit dacă ai aceeași meserie de 15 ani, dacă faci ceva nou, dacă ești în tranziție spre altă carieră, dacă încă nu te=ai apucat de ceva nou dar plănuiești etc. PBA funcționează identic pentru medici, avocați, bloggeri, specialiști în network marketing, angajați în corporație, ingineri industriali, fotografi, designeri grafici, designeri florali, medici dentiști etc.

PBA funcționează identic pentru medici, avocați, bloggeri, specialiști în network marketing, angajați în corporație, ingineri industriali, fotografi, designeri grafici, designeriflorali, medici dentiști etc.

În fiecare lună vei primi câte un bonus în PBA legat de brand personal. Bonusurile pot fi de tipul eBook, webinar, masterclass, minicurs, group challenge etc. Subiectele vor varia. De exemplu: cum îți creezi website-ul de brand personal; ce este lista de emailuri în brand personal; cum vinzi pe Insta Stories; cum folosești LinkedIn în brand personal; ce fotografii să folosești în brand personal etc.

DA! Atâta timp cât ai o meserie și dorința de a rezolva problemele oamenilor cu ceea ce știi să faci profesional.

Te înscrii, achiți cu cardul plata lunară sau anuală, îți creezi cont cu user și parola…și gata!

O să îmi pară rău când o să o faci, dar poți renunța oricând la abonamentul tău PBA. Poți reveni oricând dorești. PBA va factura membrii automat pe data de 1 a fiecărei luni. În cazul în care dorești anularea abonamentului, este bine să o faci înainte cu maxim 15 zile, ora 18.00. Altfel riști să vei fi facturat automat pe data de 1 a lunii care începe.

PBA are două componente fundamentale. 1 – platforma online, unde îți vei crea cont & vei descărca texte de postări, sugestii foto, Planul lunar de marketing, bonusuri. 2 – grup de Facebook exclusiv, unde au acces doar membrii plătitori ai PBA. În acest grup online se va desfășura interacțiunea mea cu tine și a ta cu restul studenților.

După ce te înscrii la PBA și achiți prin plata cu cardul, vei primi un email cu instrucțiuni de urmat. În baza lui, soliciți acces pentru intrarea în comunitate. Aprobarea poate dura până la 72h, te rugăm să ai răbdare. Dacă nu primești acces în maxim 72h, trimite un mesaj la hello@manuelaciugudean.ro.

Poți să te înscrii la PBA și achita imediat, doar prin plata cu cardul.

Nu. Sesiunile individuale cu Manuela Ciugdean nu sunt incluse în abonamentul la PBA. Se pot achiziționa separat.

Doar dacă ești membru înscris în PBA cu abonament activ poți programa oricând dorești ședințe individuale cu Manu. Costul unei ședinte este 250 RON.

Da. Fiecare ediție trecută poate fi oricând achiziționată pentru 150 RON.

Da. Însă întrucât fiecare canal social funcționează diferit, e bine să modifici textele astfel încât să respecte regulile fiecărei rețele. În cadrul PBA vei învăța despre tehnica de reutilizare a conținutului pentru fiecare canal.

Nu. Fiecare postare este customizabilă, personalizabilă și poate fi modificată în funcție de personalitatea ta, meseria ta, ceea ce vrei să transmiți, public, produs, campanie, unghi de abordare etc. Fiecare postare poate fi folosită în 3 modalități: 1. mot-a-mot, cu copy/paste; 2. modificare de pasaje, adăugare de idei, de inputuri personale, emoticoane etc. și 3. poți folosi propunerile din PBA doar ca repere și să recreezi propria postare de la 0. În plus, vei atrage atenția și prin fotografie, care nu se rgeăsește la nimeni.  În acest fel nu sunt șanse ca postarea ta să coincidă cu a nimănui.

Condiția ca un membru să rămână membru în comunitatea online este să aibă abonamentul plătit la zi. În condițiile renunțării la abonament, prezența în comunitatea de Facebook mai este posibilă NUMAI până la finalul lunii în care s-a renunțat la abonament. De exemplu, dacă renunți la abonament pe 20 septembrie, vei rămâne membru în comunitate  doar până la 31 septembrie.

Postările sunt generale și individuale. Cele generale fac referire la Zile Naționale, Zile Internaționale cunoscute, evenimente larg celebrate (de ex Ziua României, Venirea Verii, Ziua Internațională a prieteniei etc.) Postările individuale se referă la tine și businessul tău. Printre subiectele personale se numără: Ziua ta de naștere, Ziua când ai pornit afacerea, ziua copilului/soțului etc, ce hobby-uri ai, ce te motivează să faci ceea ce faci, cum este în culisele afacerii/carierei tale, cine/ce te motivează, unde găsești inspirație, cine te încurajează, care sunt produsele și servciiile tale, cum le creezi, care sunt beneficiile lucrului cu tine.

VREAU CA BRANDUL MEU SĂ SE PROPULSEZE CA O RACHETĂ!