CUM FOLOSEȘTI PBA

Personal Brand Academy este un abonament lunar cu 30 de postări de social media care se potrivesc oricărei industrii și 60 de sugestii foto pentru a ilustra postările. Zilnic vei avea ce posta! Zilnic vei primi valoare de la program și vei putea să o oferi la rândul tău clienților. Zilnic vei putea avea un dialog autentic cu audiența ta.

Vei scăpa de stresul cauzat de „nu am ce posta”, nu vei mai rămâne vreodată fără lucruri interesante de spus, vei ști cum să te exprimi și vei avea mai mult TIMP…

Pentru tine. Pentru familia ta. Pentru afacerea ta.

CUM FOLOSEȘTI PBA

Personal Brand Academy este un abonament lunar cu 30 de postări de social media care se potrivesc oricărei industrii și 60 de sugestii foto pentru a ilustra postările. De asemenea, conține un plan lunar de marketing și asigură acces la comunitate online pe Facebook, unde vei primi coaching LIVE săptămânal cu mine și suportul unei comunități autentice! Zilnic vei avea ce posta! Zilnic vei primi valoare de la program și vei putea să o oferi la rândul tău clienților. Zilnic vei putea avea un dialog autentic cu audiența ta.

Vei scăpa de stresul cauzat de „nu am ce posta”, nu vei mai rămâne vreodată fără lucruri interesante de spus, vei ști cum să te exprimi și vei avea mai mult TIMP…

Pentru tine. Pentru familia ta. Pentru afacerea ta.

Iată pașii pe care îi parcurgi în programul Personal Brand Academy

 • PASUL

  1

  TE ÎNSCRII.

  Pentru numai 150 RON pe lună, intri în programul Personal Brand Academy. Primești la fiecare 1 ale lunii în inbox link-ul de unde poți descărca 30 de postări captivante de brand personal + 60 de sugestii foto pentru a ilustra postările + Plan de marketing. Imediat după ce te înscrii, poți solicita acces în comunitatea de Facebook Personal Brand Academy. Vei primi acces în maxim 72 de ore.

 • PASUL

  CREEZI USER & PAROLA ȘI TE CONECTEZI.

  În fiecare 1 ale lunii primești de la noi un email cu link-ul de la care descarci Ediția PBA a lunii (de ex Ediția de August; Ediția de Septembrie etc.) Te poți loga în cont ori de câte ori dorești. Tot din cont poți achiziționa oricând dorești Ediții anterioare. În cont găsești facturile tale, istoricul cumpărăturilor, toate edițiile cumpărate și bonusuri.

  2

  PASUL

 • PASUL

  3

  DESCARCI EDIȚIA.

  Descarcă fiecare ediție și salveaz-o în telefonul sau PC-ul tău. Vei descărca cele 30 de texte de postări + 60 de sugestii foto, Planul de marketing și bonusuri.

 • PASUL

  PERSONALIZEZI POSTĂRILE.

  Poți personaliza fiecare postare dacă dorești, o poți prelua exact așa cum o primești cu Copy/Paste sau îți poate servi doar ca reper, iar tu să rescrii în totalitate postarea. Orice varianta e bună pentru tine, te va ajuta să îți construiești brandul personal rapid.

  4

  PASUL

 • PASUL

  5

  APLICI PLANUL DE MARKETING.

  Fiecare Ediție lunară PBA conține un Plan de marketing cu Strategii, Tactici și Obiective. Îl vei putea pune în aplicare imediat. Subiecte posibile: cum creezi o comunitate; profilul Clientului Ideal; planul anual de marketing personal; cum folosești Insta stories ca să vinzi etc.

 • PASUL

  INTRI ÎN COMUNITATE.

  Comunitatea este cel mai mare beneficiu al PBA, crede-mă! Aici te vei conecta cu oameni cu valori comune, care te pot sprijini, ajuta cu aspecte tehnice, inspira…și puteți face afaceri împreună! Comunitatea PBA este destinată exclusiv membrilor care se înscriu și plătesc programul lună de lună sau integral o dată pe an.

  6

  PASUL

 • PASUL

  7

  TE BUCURI DE BONUSURI & CĂLĂTORIE

  Să faci branding personal e fun! Gândește-te la zecile și sutele de oameni pe care îi vei putea ajuta. La toate mesajele pe care le vei primi în semn de mulțumire. Imagineză-ți cum va fi să intri într-o comunitate simpatică, de oameni relaxați și profesioniști, care să împărtășească aceleași valori și dorință de creștere cu tine!

VREAU CA BRANDUL MEU SĂ SE PROPULSEZE CA O RACHETĂ!