life coach Manuela,life coaching

LIFE COACHING 1:1

Ia-ți un Career & Life Coach. Îndeplinește-ți rapid obiectivele.

La 30 de ani, am luat primul contact cu coaching-ul. În numai două luni, câștigam leadershipul unei echipe locale de vânzări și marketing dintr-o companie IT multinațională. Din acel punct, viața mea s-a schimbat semnificativ – în scurt timp, am devenit mamă – iar cariera mea a luat avânt.

Ca Life Coach, îți voi fi partener și antrenor și te voi ajuta să înțelegi și să elimini ceea ce stă între tine și dorințele tale. Te voi provoca să spui mai mult “da” oportunităților extraordinare care într-adevăr sunt pentru tine, și “nu” lucrurilor care te împovărează și nu îți aduc satisfacții. O să te ajut să stabilești obiective clare, realizabile și măsurabile în cel mai scurt timp posibil. Fiecare ședință este personalizată în funcție de personalitatea, nevoile și disponibilitatea ta. Lucrăm în ritmul tău, astfel încât să îți poți îndeplini firesc și cu bucurie obiectivele. Activându-ți înțelepciunea interioară, te voi ajuta să capeți încredere în tine. Ești mai puternic(ă) decât crezi și atâta timp cât îți dorești, poți face orice.

Vei avea rezultate imediate, pe termen mediu și lung. Cele mai frecvente sunt

• creșterea încrederii în tine
• dezvoltarea personală
• eliminarea stresului
• mai buna gestionare a timpului
• îmbunătățirea relațiilor personale
• abilitatea de a asculta activ, fără judecată
• comunicarea cu sens și substanță
• asertivitatea (să îți impui cu ușurință punctul de vedere și interesele, fără frică și fără a-i nega pe ceilalți).

Lucrăm în ședințe săptămânale de o oră atunci când vrei să realizezi un obiectiv imediat. Dacă obiectivele sunt pe termen mediu sau lung, ședințele noastre vor fi la fiecare două săptămâni, timp de două ore. Putem colabora face-to-face, în București, prin video call sau telefonic. Fără să fie o condiție generală sau o soluție “one fits all”, probabil vei avea nevoie de cel puțin 6 ședințe de coaching.

Eu voi fi responsabilă de procesul de coaching, iar tu, de rezultate. Așadar ca Life Coach, misiunea mea nu este să îți rezolv problemele, ci să te ghidez spre rezolvarea lor. Tot procesul este confidențial și profesionist. Și plin de stisfacții.