Manuela Ciugudean,Personal Branding Strategist,Professional Coach

REFERINȚELE BUNE DE LA CLIENȚI VÂND CEL MAI BINE ÎN NUMELE TĂU!

Să obții și să folosești testimoniale bune de la clienți nu doar că te ajută să arăți cât de real este business-ul tău, dar îl ajută pe clientul potențial să ia foarte repede decizia de a lucra cu tine.

Pentru că acesta este adevărul: Clienții vor să știe că investesc în ceva sigur și de calitate.

Poți fi extrem de bun în ceea ce faci, dar dacă nu arăți exact cazuri pe care le-ai rezolvat și oameni pe care i-ai ajutat, șansele să vinzi scad.

Testimonialele sunt cea mai bună metodă de a vorbi despre cât de extraordinar ești tu ca profesionist și cât de grozav este businessul tău…fără să îți faci autoreclamă.

Dar când vine vorba să le ceri, te trec fiori, ți se face rușine, ți-e teamă că un client ar putea spune ceva rău sau incomplet? Te înțeleg.

Știu că ești un antreprenor ocupat și că îți plac lucrurile simple și ușor de implementat. De aceea îți ofer GRATUIT metoda mea în 15 Pași de a obține referințe care vând. Descarcă gratuit eBook-ul „15 Pași să obții testimoniale bune de la clienți”.

Nu te mai epuiza încercând să scrii texte care vând. Folosește testimoniale de la clienți în comunicarea ta de brand și transformă rapid potențialii clienți în clienți plătitori!