Să muncești pe cont propriu ca femeie deseori pare o luptă. Eu însămi m-am surprins în primii ani de soloprenoriat lucrând din altă energie decât cea firească mie. Nu am știut atunci să o definesc. Acum știu. Mă pregăteam zilnic de luptă, precum un gladiator. Și cu cât mă concentra să reușesc, cu atât mai mult creștea frustrarea în mine.

Mă comportam mai degrabă ca un bărbat.

În fiecare zi mai voiam să îndeplinesc ceva, îmi suflecam mânecile cu patos, gata de acțiune. Lăsam aproape zero timp liber pentru mine și lucrurile specifice unei femei. Acționam din cap până simțeam că îmi ia foc și ultimul neuron și îmi ignoram intuiția. Dacă ai simțit sau simți și tu că nu mai lucrezi din energia ta, te invit să asculți acest episod cu Loredana Dinu, trainer în energie feminină.

Loredana are o poveste unică despre viață, iubire, îndârjire, pierderi și victorii. Din tumultul dramelor trăite și lecțiilor învățate, a ajuns în prezent să ajute alte femei să își recapete energia feminină în viață și afaceri. Astăzi are lucruri frumoase de oferit femeilor care caută, în pasul și în ritmul lor, modul de schimbare ca ele să fie cât mai autentice și împăcate cu ele însele.

Dacă ești în căutarea feminității pierdute pe drumul soloprenoriatului, episodul 33 te poate ajuta să te redresezi.