Te salut la prima întâlnire cu The Personal Brand Podcast din 2021. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine în 2020 și promit să continui să te inspir și amuz în manieră autentică și în următoarele 12 luni.

Astăzi e vorba de un episod epic…episodul norocos cu numărul 13!

Înainte să îl asculți, dă-mi voie să îți povestesc cum l-am înregistrat.

În luna Decembrie 2020 am avut bucuria de a-l avea invitat în podcast pe strategul de la care eu am învățat social media în România, Alex Negrea. Alex – o știu TOȚI clienții mei – este profesionistul la care trimit pe oricine vrea să “învețe” bazele social media în România.

Mi-a plăcut atât de mult ceea ce a povestit Alex în înregistrarea noastră am decis ca acesta să fie primul episod cu care deschid podcastul în 2021. (Voi ascultați mesajul și uitați-vă mai puțin la bluza mea cu coif în cap și om de zăpadă pe bluză, OK?)

Alex este un brand personal în industria lui și totodată un foarte bun strateg de brand personal online. Cred că oricui vrea să aibă o marcă personală îi prinde bine să îl urmărească pe social media. În discuția cu el am urmărit două lucruri esențiale. Unu: să aflu povestea devenirii lui ca brand – știi tu, povestea clasică, dar juicy…Cum ai ajuns să faci asta, ce ai învățat, cum ai știut că ți se potrivește etc? Și doi: strategii și tactici eficiente să crești în 2021 pe Facebook și Instagram.

Ce a ieșit…aflați din acest episod.

Contează pe Alex să vorbească pe bune despre the good, the bad & the ugly în ceea ce privește micile afaceri și modul în care înțeleg să utilizeze social media în 2020-2021…Află ce să faci și ce să nu faci anul acesta ca să ai succes pe social media. Alex ți-a dat un pont: „Greșeala cea mai mare pe care o văd în rândul afacerilor mici este că își bagă toți banii în implementarea propriu-zisă a afacerii și nu păstrează nimic pentru promovare, promovarea o lasă să meargă organic.”

Pe 24, 25 și 26 februarie 2021 Alex și echipa lui  organizează o nouă ediție – complet online de data aceasta – a cursului lor intensiv de social media. Aici sunt detaliile pentru înscriere:  https://socialsmarts.ro/curs-intensiv-social-media-essentials.