• Program de comunicare online a brandului personal

PROGRAM DE 5 SĂPTĂMÂNI DE CONSTRUCȚIE A BRANDULUI PERSONAL ÎN MEDIUL ONLINE

Pregătește-te să ai succes în numai 5 săptămâni

Bine te-am găsit! Ți se pare greu să postezi ceva despre tine ca profesionist pe Facebook sau Instagram?

 • Ai vrea să ai curaj să faci un live pe social media sau să te înregistrezi video pe Instagram stories?
 • Ai vrea să ai un profil de LinkedIn pus la punct și să te conectezi pe el cu profesioniști care ar putea să te plătească să lucrezi cu ei, dar ai impresia că totul s-a zis deja?
 • Ai vrea să știi ce să scrii la secțiunea About pe diferitele canale de social media? (Rezumând tot ceea ce ești în  maxim 150 de caractere poate fi dificil!).
 • Vrei să înțelegi cum funcționează un website și dacă ai nevoie de blog sau nu?
 • Ești pasionat(ă) de atâtea lucruri diferite încât poate fi greu să construiești o imagine unitară în online?
 • Îți dorești să afli ce poze să urci pe conturile tale?
 • Ai zice că te cunoști bine, dar atunci când ești întrebat(ă) ce faci profesional, devine atât de greu de articulat!?

Dacă răspunsurile tale sunt DA, ești în locul potrivit la momentul potrivit!

CUM AR FI DACĂ…

 • Ai putea comunica 100% autentic online fără să îți fie frică sau rușine legat de ceea ce postezi?

 • Ai putea atrage o comunitate de oameni care sunt toți clienții și clienții tăi ideali?

 • Ai posta conținut strategic, cu scop, pe rețele de socializare pentru a atrage clienții doriți?

 • Ți s-ar cere să vorbești la conferințe și să răspunzi pentru publicații sau bloguri, fiindcă ești recunoscut(ă) ca expert în industria ta?

 • Ai putea deveni o voce influentă în comunitatea ta și ai inspira zilnic alți oameni?

 • Ați putea avea un site personal care să reprezinte cu exactitate stilul, personalitatea și expertiza ta profesională?

 • Ai înceta să te simți împărțit(ă) în zece direcții și să ai începe să creezi mai mult conținut orientat spre obiectivele tale, ușor și constant?

 • Ai face parte dintr-o comunitate de oameni care ți-ar putea răspunde și ajuta să îți construiești marca personală?

 • Ați putea percepe mai mult pe serviciile și produsele tale, fiindcă ai o prezență coerentă, profesională și valoroasă online?

 • Ai putea avea claritate și nu te-ai mai simți „pierdut(ă)” din nou pentru că ai ști exact ce ești și care este scopul tău?

Îți prezint programul
BRAND PERSONAL ONLINE

Bună! Brand personal online este un program online de 5 săptămâni, pe care l-am conceput special cu oameni ca tine în minte. Mă refer la profesioniști activi și valoroși în domeniile lor, care doresc să se profileze corect, eficient și cu zero costuri în mediul online.

Este un program care te învață să comunici despre brandul personal în online. Dacă ești ca mine, înseamnă că îți plac lucurile eficiente, ușor de implementat și cu rezultate vizibile. Am lucrat pe acest pogram cu zeci de antreprenori și angajați din România și din afara țării.

Știi ce au crezut că au nevoie la început? Au crezut că le trebuie influență, un condei aurit și personalitate extrovertă, plus sume considerabile de bani de investit.

În realitate…

Nu aveau nevoie de nimic de mai sus. Ceea ce le lipsea era CLARITATEA – să împărtășească un mesaj care să reprezinte cu exactitate scopul lor final în viață. Să poată alinia cine sunt în viața reală (în offline) cu cine sunt în mediul online.

Lucrând cu mine, au mai înțeles ceva. Că pentru a avea succes online esențialul nu este să știi algoritmul Facebook sau Google, ci mai întâi de toate, să știi CINE EȘTI.

Inspirată de studenții mei, am creat întâi cursul online de 6 săptămâni, Fundamentele brandului personal (FBP). Dacă dorești să îți crești prezența în online, te invit mai întâi să afli cine ești și ce ai valoros de oferit. Te poți înscrie la FBP chiar acum și primești 12 eBook-uri gratuite bonus! Apoi, continuăm cu Brand personal online.

Dacă deja știi cine ești, ce ai de oferit, cine îți sunt clienții ideali și ai produse și servicii pregătite, atunci poți începe chiar acum cursul Brand personal online.

TOATE ACESTEA PENTRU NUMAI 875 RON, REDUCERE DE 30% DE LA PREȚUL INIȚIAL 1.250 RON

BONUSURI

Program 5 săptămâni – Brand personal online

4 eBookuri unice pe piață, create de mine

 • Ghid complet de categorii și topicuri de postări ca brand personal
 • Template-uri de postări captivante pe social media timp de o săptămână
 • Ce subiecte să postezi pe social media o lună de zile
 • WorkSheet – Calendar editorial online

PLUS

 • Coaching profesionist, mentorat și consultanță All-In-One. Îți voi acorda sprijin prin metode de coaching, mentorat sau consultanță, în funcție de ceea ce ai nevoie. Ne întâlnim o dată pe săptămână prin apel video, timp de două ore și discutăm ceea ce tu consideri necesar și valoros. De asemenea, primești asistență zilnică pe email și grupul meu cu studenți de pe WhatsApp.
 • Curriculă unică pe piață. 6 module de curriculă extrem de eficientă, care nu se compară cu niciun program de coaching de pe piață. În fiecare săptămână îți voi da acces la un nou modul cu timp adecvat pentru a învăța și implementa informațiile înainte de a trece la următorul pas.
 • Responsabilizare. Sunt aici pentru a te responsabiliza. O să te întreb despre progresul tău și o să mă asigur că faci ceea ce spui că vei face. Alături de tine, te voi ajuta să îți dezvolți și să îți fructifici potențialul.
 • Comunitate care te încurajează. Nu ești singur. Cea mai bună parte a programului FBP  este că  vei face parte dintr-o comunitate de profesioniști care trec prin același proces, cred în tine și doresc să ai succes.
 • Acces infinit. Primești acces pe toată durata vieții la FBP și mai ales la exercițiile de brand personal. Modulele și resursele vor fi aici pentru tine mult timp după ce ai absolvit FBP.
 • Rezultate transformaționale. Procesul de branding personal este profund transformațional și cu efecte benefice întreaga viață. Vei schimba modul în care gândești despre tine și vei acționa pentru a-ți atinge rezultatele. Nimic nu se compară cu a-ți stabili un obiectiv precis și a-l duce la îndeplinire. Ești gata?

Iată ce vom face în cele 5 săptămâni împreună

 • Website Personal

  1

  Afli cum creezi și menții un website funcțional, care să îți aducă clienți.

 • Comunicarea pe Facebook

  Facebook este platforma pe care sunt toți clienții tăi. Nu o poți ignora.

  2

  Comunicarea pe Facebook

 • Comunicarea pe Instagram

  3

  Instagram este cea mai vizuală platformă de pe piață, unde stau mai ales generațiile tinere, viitorii tăi clienți.

 • Comunicarea pe LinkedIn

  Pe LinkedIn se află profesioniștii ca tine, iar această platformă reprezintă calea ce mai rapidă să semnezi contracte și să monetizezi.

  4

  Comunicarea pe LinkedIn

 • Creează-ți strategia de marketing personal online

  5

  Odată ce ți-ai stabilit prezența în online, este timpul să oferi mărcii tale personale expunerea pe care o merită. BPO îți va arăta cum să creezi o strategie personală de marketing, pe care să o poți gestiona și păstra mulți ani înainte.

5 SESIUNI + ENERGIA ȘI EXPERTIZA COACHULUI + 4 EBOOKURI BONUS

Sunt tot ceea ce ai nevoie ca să ai succes rapid!

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROGRAMUL

 • Timp de 5 săptămâni primești acces la 5 module complete pentru comunicarea brandului tău online. Ai timp adecvat să înveți și să implementezi informațiile înainte de a trece la următorul pas. Lucrezi cu exerciții scrise, în baza unor eBookuri redactate de mine și testate până acum de zeci de clienți din România și din afara țării.
 • Ne întâlnim în fiecare săptămână timp de două ore online și discutăm ce dorești tu și consideri util. Ai acces nelimitat la mine pe email și grupul de WhatsApp cu toți studenții mei, care trec prin același proces și pot împărtăși cu tine informații valoroase.

CE SPUN BENEFICIARII DESPRE ACEST PROGRAM

Pentru mine acest program e valoros prin faptul că Manu îmi pune o oglindă în față și mă ajută să mă uit în niște șertărașe uitate de ceva timp închise. Îmi place că Manu este autentică și mă motivează să îmi depășesc anumite limite.

Colaborarea cu Manu a produs un întreg proces de transformare conștientă și mi-a oferit noi perspective, la baza cărora se afla valorile, interesele, expertiza și motivațiile mele. Programul de Personal Branding este foarte valoros și foarte bine structurat, Manuela punând la dispoziție toate instrumentele necesare dezvoltării, cât și experiența ei vasta. Este o provocare să lucrezi cu Manu!

Devenisem antreprenor dar singura voce pe care o aveam era aceea a unei femei de afaceri din corporație. Nu mai întâlnisem conceptul de brand personal. Manuela mi-a arătat cum sa-mi găsesc vocea interioară care să mă ajute sa îmi promovez autentic noul meu start-up antreprenorial.

Valoros pentru mine este faptul că simt și știu că ședintele cu Manu îmi vor da o coerență și o structură din care voi putea să creez brandul meu personal. Sau cu alte cuvinte, simt că face lumina în modul în care mă pot promova.

Pentru mine, Manu a apărut ca un spiriduș trimis de Sus exact atunci când aveam mai mare nevoie. Cel mai valoros pentru mine în colaborarea cu ea este energia ei fantastică și capacitatea de a extrage din mine ceea ce nu îndrăznesc eu să aduc la suprafață. După fiecare întâlnire cu ea, îmi este tot mai clar ce îmi îmi doresc, ce nu îmi doresc, care e direcția și cum pot spune clar și vocal ce pot face eu pentru alții și cum pot să îmi promovez experiența pe care o am.

Îmi place programul Manuelei de personal branding pentru mai multe aspecte. Am o grămadă de aha-uri. Îmi place stilul interactiv și adaptat la persoana mea. Îmi place că Manu mă duce pe un făgaș de cunoaștere și descoperire, nu doar prin tipicele întrebări de coach. Eu chiar mă simt în stare, mai ales după o ședință de Personal Branding să fac ceea ce e indicat și de când fac acest curs mi-am dat seama că de fapt aici subliniez și scriu bolduit ceea ce sunt de fapt. Mă văd foarte realizabilă ca Brand Personal și pot să spun că îmi iau și multă energie din ședintele individuale. Am asistat și la cele cu public numeros, care sunt foarte captivante și cu momente aha, însă sesiunile individuale sunt necesare și preferate pentru că așa funcționez eu cel mai bine.

Despre mine

Sunt Manuela Ciugudean, Coach profesionist, sunt membru in International Coaching Federation Romania si Personal Brand Strategist, cu peste 15 ani de experiență în strategie de personal branding și dezvoltare de conținut. Am lucrat cu unele dintre cele mai mari companii din lume în domeniul brandingului, de la executivi de top din companii multinaționale – Intel, Samsung, IBM, Lenovo, Michelin, GE, PricewaterhouseCoopers, SAP – la middle management, thought leaders și inflencers. Colaborez cu profesioniști din corporații sau antreprenori care au nevoie să își construiască propriul brand eficient și eficace, în timp ce fac afaceri și lucrează în poziții unde presiunea este mare. Scopul meu este să le dau încredere profesioniștilor din orice domeniu, angajatori sau angajați, să își afle unicitatea. După aceea, îi ajut să comunice lumii ce anume îi face unici și să capete reputația necesară, astfel încât ceilalți să le înțeleagă valoarea și să plătească pentru a lucra cu ei.

Manuela
Manuela

Despre mine

Sunt Manuela Ciugudean, Coach profesionist, sunt membru in International Coaching Federation Romania si Personal Brand Strategist, cu peste 15 ani de experiență în strategie de personal branding și dezvoltare de conținut. Am lucrat cu unele dintre cele mai mari companii din lume în domeniul brandingului, de la executivi de top din companii multinaționale – Intel, Samsung, IBM, Lenovo, Michelin, GE, PricewaterhouseCoopers, SAP – la middle management, thought leaders și inflencers. Colaborez cu profesioniști din corporații sau antreprenori care au nevoie să își construiască propriul brand eficient și eficace, în timp ce fac afaceri și lucrează în poziții unde presiunea este mare. Scopul meu este să le dau încredere profesioniștilor din orice domeniu, angajatori sau angajați, să își afle unicitatea. După aceea, îi ajut să comunice lumii ce anume îi face unici și să capete reputația necesară, astfel încât ceilalți să le înțeleagă valoarea și să plătească pentru a lucra cu ei.

Vrei să afli din timp despre cursurile și programele de brand personal pe care le organizez și să te bucuri de DISCOUNTURI la ele? Înscrie-te la newsletter și vei primi periodic în Inbox discounturi și bonusuri, noutăți, sfaturi utile și ghiduri gratuite de brand personal.

Vrei să faci parte din comunitatea online a pasionaților de brand personal pe care am creat-o? Participarea este gratuită. Join now!

         ÎNTREBĂRI?       hello@manuelaciugudean.ro