Despre mine: Manuela Ciugudean
Type and hit ENTER

Să vorbim despre viitorul tău

Bună, sunt Manu,

Am început să scriu pe www.manuelaciugudean.ro cu misiunea de a-i inspira pe alții să își proiecteze viața în jurul a ceea ce e cu adevărat important pentru ei, și munca în jurul vieții. Să fie ei cei care își controlează viața și să devină propriii eroi.

Ni se spune să „prindem trenuri” și dacă nu facem ceva să ne schimbăm mentalitatea la timpul potrivit, toată viața alergăm să prindem trenul altcuiva. Dar dacă ne creăm propriul tren?

Eu am început să fac asta la 35 de ani, odată ce am devenit mamă. Am preferat flexibilitatea și libertatea antreprenoriatului, în locul unei cariere solide, previzibile, în marketing, în mediul corporate. În fiecare zi sunt recunoscătoare pentru decizia luată.

Sunt absolventă de relații publice și publicitate, cu licență în crizele internaționale. Am peste 15 ani de experiență în lucrul cu branduri corprate și branduri personale. Mi-am început cariera ca jurnalist politic. Am avut plăcerea să lucrez cu unele dintre cele mai mari companii din lume în marketing B2C și B2B – Intel, Samsung, PricewaterhouseCoopers, IBM, Lenovo, Michelin, General Electric (GE), BASF, E.ON, SAP si branduri locale – Genco, HAT, Maguay. Am lucrat în departamente mondiale de marketing și am interacționat direct cu lideri ai unor companii din Top 500 Forbes. Am fost responsabilă de marketing pentru instituții hibrid, precum Banca Mondială, m-am ocupat de imaginea unor oameni politici și am făcut Comunicare în cadrul Guvernului României. Sunt absolventa a Universității din București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, traducător de limbă spaniolă, co-autor al volumului de documente sociale orale, “Istorie la firul ierbii”, autor de articole, trainer acreditat de BBC pentru „Comunicarea cu presa”, trainer de „Confruntare constructivă”, absolventă a mai multor cursuri internaționale în domeniul brandingului.

Sunt interesată de comunicare, storytelling și branding personal. Consider că a investi în tine e calea cea mai bună să îți creezi viitorul visat. Iubesc oamenii și mă pregătesc să devin coach acreditat internațional. Cred în omenie și în bunătate. Și mai cred că totul începe cu noi înșine.

Pasiunile mele sunt cărțile, călătoriile și stilul de viață sănătos. Înainte de toate acestea, sunt dragostea infinită și dorința de a fi cât mai mult alături de fiul meu, Andi, și familie.

Te aștept cu informații interesante și abordare unică pe www.manuelaciugudean.ro .

Mă găsești oricând la hello@manuelaciugudean.ro, dacă vrei să îți schimbi viața și viitorul.

Îți mulțumesc că ești aici!

PROUD MEMBER OF
Despre mine: Manuela Ciugudean